18.9.2019. 20:38
0
Detalji ubistva na Dobrinji: Ubijena pripadnica Granične policije, sumnja se na muškarca sa dvojnim državljanstvom BiH i Njemačke
U srajevskom naselju Dobrinja, danas u poslijepodnevnim satima je pronađeno beživotno tijelo žene, o čemu je odmah obaviještena policija.

"Pronađeno je tijelo ženske osobe srednjih godina, te je od radnika Zavoda za hitnu pomoć konstatovana smrt. S obzirom je mrtvozornik izjavio da se ne može izjasniti o uzroku smrti, odnsono da je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima o svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva KS, koji rukovodi uviđajem", kazao je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS.

Kako je kazala portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić, uviđaj je još u toku.

"Tek po okončanju uviđaja bit će moguće govoriti o uzrocima smrti, kao i o okolnostima pod kojima je nastala", dodala je Bavčić, prenosi Oslobođenje. 

Prema dosadašnjim informacijama, na tijelu su bile vidljive povrede, zbog čega se pretpostavlja da se radi o ubistvu.

Prema dosadašnjim informacijama ubijena I. F. je bila pripadnica Granične policije BiH.
Kako prenosi Avaz, policija traga za Senadom Basarićem, rodom iz Mostara, a za koga se sumnja da je počinio ubistvo. 

On ima dvojno državljanstvo, BiH i Njemačke.

Nalazi se u bijegu i za njim je raspisana potjernica. Prema nezvaničnim informacija, sumnja se Basarić već napustio granicu BiH.

 




0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.