24.9.2019. 17:40
0
Uzgajali plantažu kanabisa u selu
Pripadnici Policijske stanice Sanski Most priveli su dva lica J.B. (48) i E.B. (42) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo proizvodnje i stavljanja u promet droga i oni su predati kantonalnom tužiocu na dalje postupanje.

U policijskom saopćenju se navodi kako su došli do operativnog saznanja da se na području sela Sasina, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, nalazi plantaža na kojoj su zasađene biljke koje izgledom asociraju na kanabis.

"Na navedenoj lokaciji, prilikom policijske provjere, primjećen je J.B. koji je zatečen kada je zalijevao biljke. Nakon što je uočio pripadnike policije pokušao se udaljiti s lica mjesta, ali je priveden", istakli su u policiji.

Tokom uviđaja na toj lokaciji je pronađeno 90 biljaka kanabisa visine od 80 do 390 centimetara, kao i pribor namijenjen obradi zemjišta i uzgoju biljaka, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.