2.10.2019. 13:59
0
Znanost na šaljiv način: Profesor Zubić počinje seriju predavanja u Gimnaziji Dobrinja
Profesor geografije u sarajevskoj Gimnaziji Dobrinja Vedran Zubić koji je javnosti poznat po inovativnim časovima za svoje učenike zbog čega je i nagrađivan, organizirat će predavanje na temu „Klima i klimatske promjene“.

Poznat po svom neobičnom, ali učinkovitom načinu predavanja, objašnjavanja pojava i pojmova, Zubić obećava da će svi gosti imati priliku uživati u znanstvenom šouu. Predavanje će se održati 9. oktobra u 19 sati u Gimnaziji Dobrinja, a ulaz je simbolično 1 KM. 

"Svi su pozvani. Od mojih bivših i sadašnjih učenika, njihovih roditelja, građana, sviju koji su zainteresirani za ono šta i kako ja govorim. Obećavam dobru zabavu svima koji dođu", kazao je Zubić za NAP. 

Predavanja profesora Zubića imaju i humanitarni karakter, odnosno sva prikupljena sredstva idu za učeničke ekskurzije.  

Zubić je prije nekoliko mjeseci pokrenuo video kanal Vedra Geografija na nagovor svojih bivših učenika gdje na drugačiji način obrađuje geografske teme uz primjese i drugih nauka.


(NAP/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.