15.10.2019. 11:48
0
Najtraženiji hrvatski bjegunac: Zdravko Mamić ulaže milione u svoj novi projekat, već je otkupio općinsko zemljište...
Nakon što je sud u BiH odlučio da Zdravko Mamić, koji se od lipnja 2018. godine nalaz u Međugorju ne može biti izručen Hrvatskoj, koja ga traži zbog višemilijunske prijevare, nekadašnji prvi čovjek Dinama definitivno ostaje u BIH.

Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom. Od Općine je već kupio zemljište i samo je pitanje vremena kada će svoje poslovno carstvo proširiti na jugoistok Hercegovine, tek kojih desetak kilometara dalje od Dubrovnika, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što je sud u BiH odlučio da Zdravko Mamić, koji se od juna 2018. godine nalaz u Međugorju ne može biti izručen Hrvatskoj, koja ga traži zbog višemilijunske prijevare, nekadašnji prvi čovjek Dinama definitivno ostaje u BIH. S obzirom na njegov nemiran duh, teško je povjerovati da će Zdravko Mamić dokono šetati po Hercegovini.

Dapače, očekivati je neki njegov „bombastični“ poslovni potez, a prvi korak je već učinio kupnjom zemljišta u Ravnom. Za sada je riječ o sportskom centru, a možda sve prijeđe u projekt kakvog turističkog naselja ili pak urbanih vila kakve posljednjih godina niču u općini Ravno, točnije u naselju Ivanica, s koje puca pogled na Župu dubrovačku.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.