18.10.2019. 16:00
0
Osim: Ne očekujemo laganu utakmicu protiv Mladosti
Nogometaši Željezničara sutra na Grbavici dočekuju ekipu Mladosti u 13. kolu BH Telecom Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Pauzu u prvenstvu "Plavi" su  iskoristili za igranje prijateljskih utakmica u Orašju i Kalesiji.

Šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim na pres-konfrenciji kazao ja da je najvažnije da su se njegovi igrači vratili bez povreda, te da smatra da je na pravilan način iskorištena reprezentativna pauza.

Protiv Mladosti Željezničar je igrao prije dvije sedmice u osmini finala Kupa BiH, kada je slavio s ubjedljivih 6:1. Ovog puta Osim ne očekuje tako lagan zadatak za njegov tim. 

- Teško je očekivati da će utakmica proći lagano kako je tada protekla. Mi smo tada bili ozbiljniji što se tiče izbora igrača, to su svjesno uradila oba trenera i ja čisto sumnjam da će utakmica biti lagana po nas. Svaku utakmicu oni smatraju kao posljednju šansu za opstanak. Nemaju pritisak moranja rezultata, igraju protiv ekipe koja je bolja od njih, znači jako lijepa prilika da prilično rasterećni odigraju dobru utakmicu i nešto naprave na Grbavici - kazao mje Osim.

On je najavio da protiv Mladosti neće igrati ista ekipa koja je igrala u Banjoj Luci.

- Smatramo da utakmica u Banjoj Luci ne treba biti razlog da nešto korjenito mijenjamo, ali će biti izmjena - kazao je Osim. 

Utakmica Željezničar - Mladosti igrat će se u subotu od 18 sati.  



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.