19.10.2019. 16:26
0
Stravična nesreća u Zenici: Supružnici pokušali zaustaviti auto pa teško stradali
U zeničkom naselju Klopče dvije osobe povrijeđene su nakon što su pokušali zaustaviti automobil Hyundai, koji je neposredno nakon parkiranja krenuo unazad, saznaje “Avaz”.

Iako su pokušali svom snagom zaustaviti auto, s obzirom na to da se radi o nizbrdici, nisu uspjeli.

Prema zvaničnim informacijama iz policije, do nezgode je došlo u 12:50 sati na broju 19a.

- Vozilo Hyundai krenulo je prilikom parkiranja unazad. Pokušavajući da ga zaustave, tom prilikom su povrijeđeni N. I. i I. I., koji su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica - kaže dežurni službenik u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Nakon opservacije na Odjelu urgentnog bloka, ljekari su im konstatirali teže tjelesne povrede.

Automobil Hyundai, koji su pokušali zaustaviti, završio je u kanalu, a na terenu su uviđajni timovi MUP-a ZDK, koji su mjesto nesreće ogradili policijskim trakama.

Kako nezvanično saznajemo od šokiranih mještana, povrijeđeni su supružnici Nisveta i Ibrahim I. , koji su, kako tvrde, zadobili povrede kuka i glave, navodi Avaz. 

- Samo ih je Bog spasio. Valjda su, dok su pokušali zaustaviti auto, pali pa se tako povrijedili. Drugi govore da ih je pregazio. Niko ne zna šta je tačno bilo. Nek' je živa glava - komentirali su mještani na mjestu događaja.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.