22.10.2019. 11:30
3
Razbojnici ženi u Sarajevu oteli automobil uz prijetnju oružjem
Prava filmska scena odvijala se sinoć u Sarajevu gdje su maskirani razbojnici ženi inicijala M.H. oteli automobil uz prijetnju oružjem.

Kako navode iz MUP-a KS, dogodilo se to sinoć u 20 sati. Peta policijska uprava obaviještena je da su u ulici Mali Kiseljak, općina Ilidža, dvije nepoznate osobe izvršile krivično djelo razbojništva nad M.H. iz Sarajeva.

Tom prilikom maskirane nepoznate osobe su uz prijetnju pištoljima, od iste otuđila putničko motorno vozilo marke Audi A4, a zatim se istim udaljile u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, saopćeno je iz policije.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.