2.11.2019. 11:46
0
Uhvatila ih kamera: Kako građani prave divlje deponije
Divlje deponije su veliki problem Banjaluke a kojem gradske službe nikako ne mogu stati u kraj.
Posljednja mjera koju je Grad preduzeo, a koja bi trebala da obeshrabri građane su kamere koje su postavljene na pojedinim lokacijama u gradu. Izgleda da to nije uspjela jer je oko kamere ponovo uhvatilo nasavjesne građane kako bacaju smeće na mjestima koja nisu za to predviđena, piše “Srpskainfo“.

Pogledajte šta su kamere zabilježile na tranzitu u Lazarevu i u Vrbanji.




– Nesavjesni pojedinci, i pored brojnih upozorenja, ne poštuju odredbe o propisnom odlaganju otpada, odnosno na taj način, stvaraju divlje deponije i kvare izgled grada – saopšteno je iz Gradske uprave.


(Admir Oručević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.