17.11.2019. 10:42
0
U Parlamentu BiH tri sindikata organizuju 'Sindikalni skup u 5 do 12'
U zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine u ponedjeljak će biti organizovana konferencija za novinare, kao najava tribine Sindikata Uprave za indirektno oporezivanje,

Savez sindikata policijskih organa u BiH i Samostalni sindikat državnih službenika i uposlenika u institucijama BiH, a povodom.

Pomenuti sindikatu organizuju tribinu simboličnog naziva “Sindikalni skup u 5 do 12”, koja počinje u 11.55 sati u amfitetatru Parlamenta BiH. 

Novinarima će se obratiti predsjednici sva tri sindikata Lejla Čopelj, Ana Mrnjavac i Dragan Krvavac, koji će predstaviti koncept i cilj tribine, te govoriti o statusu i položaju zaposlenih u institucijama BiH, sa posebnim fokusom na odnos Vijeća ministara prema sindikatima i određenim vidovima diskrimiacije zaposlenih u institucijama BiH, saopćili su sindikati.

Poziv je upućen svim zaposlenim u institucijama BiH, srodnim sindikatima, kao i predstavnicima međunarodnih i nevladinih organizacija. 


(Patria/Admir Oručević)

Parlament
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.