28.11.2019. 16:37
0
Komšić: Grabar-Kitarović proizvodi destabilizaciju u mojoj zemlji
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić reagirao je na jučerašnje izjave hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović tokom posjete BiH. Grabar-Kitarović otvoreno se umiješala u unutrašnja pitanja BiH.

Komšić je u reakciji za NAP kazao da će ponoviti ono što je rekao u UN-u.

"Povremeno smo svjedoci njihovim aktivnostima za ostvarivanje njihovih političkih interesa unutar Bosne i Hercegovine, čime se unosi nemir i proizvodi određena destabilizacija u mojoj zemlji, što nije dobro, niti doprinosi razvijanju željenih međusobnih dobrosusjedskih odnosa. Grabar-Kitarović je to jučer potvrdila. Zašto su onda skočili na noge, protestvujući zbog onoga sto sam kazao u UN-u? Zato što misle da na to imaju neotuđivo pravo, i da se zapravo niko ne smije usuditi da kaže da to nije uredu", kazao je Komšić. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.