30.11.2019. 8:23
5
Nadin ima terapiju za još samo tri dana, njen otac Denis poručio: Upravo se dogodilo ono što smo i očekivali od ovakvih doktora sa KCUS-a
Djevojčica Nadin Smajlović kojoj je uskraćeno liječenje na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) ima terapiju za samo još tri dana, obznanio je njen otac Denis Smajlović.

„Upravo se je dogodilo ono što smo i očekivali od OVAKVIH ljekara KCUS-a. Prođe i ova sedmica, a nikakvih informacija iz KCUS nema,NEMA ni terapije ni doktora, što znači da moramo opet u Tursku po terapiju.Čekali smo da se smiluju i osiguraju terapiju do danas,a kako Nadin ima terapiju još samo tri dana,kupujemo kartu za utorak.

A u PONEDJELJAK, u PONEDJELJAK 02.12.ćemo se okupiti na mirnim protestima ispred KCUS.

Pozivam sve građane, posebno sve roditelje koji imaju iste probleme da dođu i da zajedno iskažemo šta osjećamo i šta nas sve boli.Dosta je nepravde i privilegiranih na život.

TRAŽIMO

-Da se URGENTNO počnu rješavati zahtjevi za izmještanje djece koja se ne mogu liječiti u BiH.
-Da ljekari nadležni za slučaj Nadin Smajlović budu sankcionirani.
-Da javno objave ko je koristio pogodnost liječenja u inostranstvu zadnjih 10 godina.

O LJUDI,svi koji se osjećate i mislite da ste LJUDI,treba da dođete u ponedjeljak i pokažete svoje LJUDSTVO,za sve Nadin,Selme,Lejle,Arijane,Vedada, Lamije,Dine i za svu našu djecu,jer to su naša djeca kojoj moramo obezbijediti pravo na život i pokazati im da ne smiju pred nepravdom saginjati glavu nego gordo i ponosno tražiti svoje građansko pravo i time pokazati da smo LJUDI. Zato dođite i pokažite da niste nijemi na nepravdu“, napisao je Smajlović.

(Patria)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.