7.12.2019. 14:30
0
Novi detalji istrage o smrti muškarca na Stupu: Na mjestu pronalaska tijela začula se eksplozija
U sarajevskom naselju Stup danas oko 11 sati poginuo je radnik prilikom izvođenja građevinskih radova, potvrdio nam je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo. Tijelo je pronađeno u ulici Kurta Schorka.

Odmah po prijavi na lice mjesta su izašli sarajevski policajci te ekipa Hitne medicinske pomoći koja je nesretnom radniku pružila prvu pomoć, ali je, i pored njihovih velikih napora, radnik preminuo. 

Nezvanično, tijelo muškarca, koji je star oko 60 godina, pronađeno je pored rijeke u žbunju, piše Avaz. On je, prema dosadašnji rezultatima istrage, kopao rupu, a pored njega su pronađene krampa i lopata. 
Na mjestu gdje je pronađeno tijelo začula se eksplozija, zbog koje je alarmirana policija. Istražitelji utvrđuju usljed čega je muškarac stradao.

O nesreći je obaviješten dežurni tužilac te je obavljen uviđaj.  



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.