7.12.2019. 21:20
0
Pavić: DNS želi jedno mjesto u Vijeću ministara BiH
Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da DNS želi jedno od tri ministarska mjesta u Vijeću ministara i da je sa tim stavom upoznao predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltiju.

"Očekujem da ćemo to uspjeti dogovoriti sa SNSD-om i da ćemo do ponedjeljka moći dati ime ministra iz redova DNS-a. Tražimo jedno ministarsko mjesto. Spremni smo na dva mjesta odmah odreagovati. Bitno je da je jedno od tri", rekao je Pavić novinarima u Prijedoru.

Predstavnici mladih DNS-a iz svih opština i gradova Republike Srpske okupili su se danas u Prijedoru, gdje je bio prisutan i Marko Pavić, predsjednik stranke. Kazao je kako je mlade DNS-a tokom današnjeg razgovora još jednom upoznao sa osnovnim smjernicama politike DNS-a, kao i sa Programom reformi BiH


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.