21.1.2020. 18:50
0
Ambasador Saudijske Arabije pozvao Radončića da posjeti Rijad
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić sastao se danas u Sarajevu s ambasadorom Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini Hanijem bin Abdullahom Mominahom.

Ambasador Mominah je prenio pozdrave princa Abdulaziza bin Saud bin Nayef bin Abdulaziz Al Sauda, ministra unutrašnjih poslova Saudijske Arabije te prenio poziv da službeno posjeti ovoj zemlju, koju je Radončić prihvatio.

Razgovarano je o jačanju saradnje u oblasti sigurnosti, posebno u borbi protiv terorizma.

Radončić je istakao da su obje zemlje članice globalne antiterorističke koalicije i da BiH ostavaruje saradnju sa svim zamljama članicama i partnerskim organizacijama, saopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.            


(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.