24.1.2020. 14:59
0
Brat pretučenog radnika Ifeta: Moj brat je riskirao živu glavu zbog kamiona
Slučaj iz Kiseljaka potresao je korisnike društvenih mreža i poznanike Ifeta Pašića.

Njegov brat Mirsad Pašić objavio je na Facebooku fotografiju pretučenog brata.

- Ovako završe radnici koji daju otkaz. Sinoć je Ifet Pašić odvučen u bolnici zato što su ga pretukli njegov gazda Armin i Meho Karasalihović - napisao je Mirsad, a naknado se oglasio i drugi Ifetov brat Muharem. 

Muharem kaže da Meho i njegovi sve lažu. 

- Vidim da Ifeta blate i lažu. Prvo, gazda nije dao 5.000 nego 130 maraka, koje je Ifet sve vratio i odradio. Drugo, moj brat nije nikad tukao ženu ni djecu. To je bio savršen brak sa dvojicom sinova. Dobro je živio dok nije počeo raditi u "takozvanoj firmi", koja broji pet zaposlenih. Moj brat nije razbio kamion, kao što oni kažu, od 60.000 KM, jer ta firma i ne posjeduje te kamione. Imaju dva Mercedesova kamiona, koja ne vrijede više od 10.000 maraka - napisao je Muharem, prenosi Avaz. 

- Moj brat je profesionalni vozač, nikad nije ni ogrebao vozilo, a kamoli razbio. Dotična gospoda ne znaju da je taj isti Ifet bio prije deset dana stavio život na kocku da spasi taj kamion na Vlašiću kada je, zbog snijega i leda, poletio u provaliju. To ne znaju, a znaju pljuvati po Ifetovom imenu. Ifeta su na prevaru pozvali u kancelariju, gdje su mu spremili zamku i napali ga. Jedan od njih je Ifeta udario pištoljem u sljepoočnicu i u čelo i onda su ga tukli do besvijesti. To nije tuča, to je pokušaj ubistva. Ako lažu oni, ne lažu kamere - napisao je Muharem u svojoj reakciji. 


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.