29.1.2020. 8:19
2
Oglasio se otac djevojčice Nadin Smajlović: Ovo je sramota svih nas!
Slučaj djevojčice Nadin Smajlović nikad nije okončan! Otac djevojčice Denis Smajlović u izjavi koju je dao za novinsku agenciju Patria kaže da danas želi još jednom naglasiti kolektivnu sramotu ovoga grada koji ne omogućava liječenje Nadin.

“Sramota koju je nanijela ovom gradu menadžerica KCUS-a i krug ljekara oko nje, koji su odbili i to svojim potpisima! Dakle svojim karijerama imenom i prezimenom potvrdili jedan od najnemoralnih postupaka zdravstvenih radnika u historiji medicine uopće.

Muk koji je zavladao od strane rukovodilaca države, Federalne Vlade svjetovnih i vjerskih autoriteta u Bosni i Hercegovine, strašniji je od najcrnjih događaja kojima svjedočimo od rata naovamo.

Na primjeru djevojčice Nadin u i prokletoj tišini koja je ušutila funkcionere radi straha za svoje fotelje prijeti da cijelo društvo povuče na dno civilizacije. Zato danas tražimo javno očitovanje Federalno ministarstvo zdravlja, Kantona Sarajevo, premijera Vlade FBiH i predsjednika Džaferovića i Komšića, te predsjednika SDA Izetbegovića da se oglase i kažu ima li se pravo Nadin liječiti u zemlji u kojoj je rođena!

Samo zbog potpune poslušnosti jednoj ženi, bez osjećaja samilosti ljekarske etike, elementarne ljudskosti mrlja je na savjesti svih nas. Zato danas još jednom upozoravamo javnost da se danas u srcu Evrope potpisuje akt o ne liječenju djevojčice.

Sramota je to svih nas”, izjavio je Denis Smajlović.


(Patria/Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.