6.2.2020. 16:21
5
Mirza Čelik se izvinio Sarajlijama zbog propusta: Nisam bio upoznat sa svim drugim bitnim detaljima, sličnim ovom
FOTO: Source.ba / Arhiva
Rukovodstvo Skupštine Kantona Sarajevo predvođeno predsjedavajućim Mirzom Čelikom uputilo je danas izvinjenje građanima Kantona Sarajevo, posebno porodicama ubijenih i svima onima koji su u Narodnom pozorištu prisustvovali Zajedničkoj komemorativnoj sjednici Kantona Sarajevo, Grada Sarajeva i sarajevskih općina, povodom Dana sjećanja na sve ubijene građane Sarajeva u periodu 1992.-1995. godina, zbog činjenice da na vidnom mjestu nije bila istaknuta zastava Bosne i Hercegovine.

Kako je naglasio predsjedavajući Čelik, neposredno prije početka komemoracije održan je sastanak skupštinskog rukovodstva na kojem je on imenovan za predsjedavajućeg Skupštine KS.

- Samo sat vremena prije održavanja komemorativne sjednice odlučeno je da ću se u ime rukovodstva Skupštine KS na ovom tužnom skupu obratiti ja, u svojstvu novog predsjedavajućeg, tako da nažalost sa svim drugim bitnim detaljima, sličnim ovom, iz objektivnih razloga nisam mogao lično da se upoznam - obrazložio je predsjedavajući Čelik, saopćeno je iz Pres-službe KS-a. 

(Fena)

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.