8.2.2020. 20:32
6
Draško Stanivuković se u Foči slikao sa zloglasnom četničkom zastavom "S vjerom u Boga, sloboda ili smrt"
Mladi opozicioni političar u RS-u, Draško Stanivuković, fotografirao se s četničkom zastavom u društvu dvojice nepoznatih muškaraca, prenosi danas Dnevni Avaz.

Zloglasna crna zastava na kojoj piše "S vjerom u Boga, sloboda ili smrt" osvanula je na društvenim mrežama, a nastala je navodno na skupu u Foči pod nazivom "Buđenje Srpske", prenosi Avaz.

Podsjećanja radi, nedavno je Jelena Trivić iz PDP-a hvalila Dražu Mihajlovića, četničkog vođu i zločinca iz Drugog svjetskog rata.

- Dražin patriotizam i danas može biti zvijezda vodilja. Oni koji bivaju proglašavani za izdajnike, često postaju nacionalni heroji. Čuvena je njegova izjava: "Riječ kapitulacija za mene ne postoji" - napisala je Trivić u oktobru prošle godine na Facebooku.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.