22.2.2020. 13:58
0
Tegeltija: Izetbegović već nekoliko godina govori o meni, pozivam ga na sastanak
FOTO: Avaz
Nakon jučerašnjeg poziva članovima Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH da pokrenu procedure smjene predsjednika te institucije Milana Tegeltije, zbog prisustva paradržavnom političkom skupu koji je organizirao Milorad Dodik, Milan Tegeltija je izašao u javnost sa svojom reakcijom.
Kako je kazao za novinare Dnevnoga Avaza, razgovori i sastanci mnogo su bolji način za prevazilaženje problema i unapređivanje institucionalnog razumijevanja od medijskih izjava i saopćenja.

- Budući da gospodin Izetbegović već nekoliko godina govori o meni, i ima kritički osvrt na moj rad i rad VSTV-a što u svojim izjavama što u saopćenjima SDA, pozivam ga da me u svojstvu zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda pozove na sastanak na kojem ćemo imati priliku razmijeniti mišljenja o svemu što gospodin Izetbegović smatra spornim u mom radu i radu VSTV-a te o onom što ja smatram problematičnim u odnosu gospodina Izetbegovića i SDA u odnosu prema VSTV-u - poručio je Tegeltija. 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.