27.3.2020. 8:30
0
Brojke za sinoć: Zabranu kretanja u Sarajevu prekršile 44 osobe i jedan maloljetnik
U četvrtak su policijski službenici Uprave policije MUP KS izdali 44 prekršajna naloga u vezi kršenja zabrane kretanja između 18-05h.

"Bit će podnesen jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv jednog maloljetnog lica", kazao je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP KS.

Ministar unutrašnjih poslova KS Ismir Jusko kazao je jučer kada je riječ o policijskom satu da je tendencija povećanja onih koji krše zabranu kretanja.

"Sve osobe koje budu drugi put uhvaćene u kršenju odredbe prema njima će kazna biti veća. Molim građane da se pridržavaju svih naredbi koje su stigle na našu adresu", kazao je ministar. 

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.