31.3.2020. 9:54
0
Raste broj zaraženih u Tuzlanskom kantonu: Potvrđeno novih sedam slučajeva koronavirusa
Raste broj zaraženih koronavirusom u Tuzlanskom kantonu, a prema posljednjim podacima, kod još sedam osoba potvrđen je koronavirus.

Ministrica zdravstva TK Dajana Čolić kazala je da je nakon testiranja 68 uzoraka u Zavodu za mikrobiologiju tuzlanskog UKC-a sedam označeno pozitivnim na koronavirus.

Prema njenim riječima, pet osoba je zaraženo u Tuzli, te dvije u Srebreniku i Lukavcu,. Sve osobe izuzev one iz Srebrenika povezane su sa klasterom Medicinskog instituta Bayer, poznatiji kao Centar za srce BiH.

S novozaraženim iz Tuzlanskog kantona u Bosni i Hercegoivini sada je kod 387 osoba potvrđen koronavirus.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.