1.4.2020. 11:40
0
SUDNRP KS vrši podjelu zaštitne opreme, kao i sredstava za dezinfekciju svojim članovima
Savez udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja "Zlatni ljiljan" i "Zlatna policijska značka" Kantona Sarajevo ovim putem obavještava sve svoje članove da smo zbog proglašenja pandemije COVID-19 izvršili nabavku zaštitnih maski, rukavica te sredstava za dezinfekciju.
 
Iz SUDNRP KS pozivaju sve članove da se jave putem maila ili telefona općinskim Udruženjima dobitnika najvećih ratnih priznanja kako bi dogovorili način i termin preuzimanja zaštitnih sredstava.

Članovima treće životne dobi koji nisu u prilici da preuzmu zaštitnu opremu Savez u saradnji sa općinskim Udruženjima će istu dostaviti na kućnu adresu kao i ostale potrepštine. Pozivamo sve eventualno ugrožene naše članove da se obrate općinskim Udruženjima ili direktno Savezu kako bi im se pružila neophodna pomoć - stoji u sopćenju SUDNRP KS.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.