4.4.2020. 9:52
0
U Sarajevu tokom noći uhapšene 3 osobe, a 31 prekršila policijski sat
Sarajevski policajci protekle noći sankcionisali su 31 osobu zbog kršenja zabrane kretanja u vrijeme policijskog sata, dok su tri osobe uhapšene jer su odbile postupiti zakonito po naređenju policijskih službenika.

Osobe kojima su izdati prekršajni nalozi kažnjene su i novčanom kaznom od po 500 KM. Na upozorenje policije one su se udaljile s javnog prostora.

Međutim, tri prekršitelja su uhapšena jer nisu ispoštovala naredbe policije. Riječ je o osobama inicijala F. D., A. B. i A. B. iz Sarajeva. Oni su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a KS.
Ove osobe će biti prekršajno sankcionisane te danas u 11 sati otpuštene iz službenih prostorija Druge PU.

Također, u protekla 24 sata sankcionisano je sedam osoba zbog kršenja naredbe o obaveznoj socijalnoj distanci i nekorištenju zaštitnih maski ili drugih prikladnih predmeta tokom kretanja u javnom prostoru.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.