4.4.2020. 20:51
0
Mostar uputio zahvalu zdravstvenim radnicima
"Hvala, Thank you, Grazie, Gracias, Merci, Danke" riječi su koje su večeras bile ispisane na Starom mostu u Mostaru.

Bile su to riječi kojima su se Mostarci zahvalili svojim zdravstvenim radnicima u Mostaru, ali i onima širom svijeta, koji zajedničkom snagama tjednima vode tešku borbu za živote i zdravlje građana, priopćeno je iz Centra za mir.

Mostar se tako na poseban način pridružio globalnoj kampanji kojom građani u zemljama pogođenim koronavirusom izražavaju podršku radnicima u zdravstvu, ali i svima onima koji su na prvoj liniji obrane i koji svakodnevno ugrožavaju svoje kako bi spasili živote drugih, priopćeno je iz Centra za mir, koji je organizator performansa na Starom mostu.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.