11.4.2020. 16:30
0
Igman vrvi posjetiocima: Sarajlije subotu provode na planinama i izletištima uprkos koronavirusu
Na području KS od 18. marta na snazi je stanje prirodne i druge nesreće te su poduzete brojne restriktivne mjere. Mjere zabranje donesene su s ciljem spriječavanja širanja koronavirusa.

Ulice glavnog grada, naročito u centuru, su prazne. Međutim, proljetno vrijeme sve više građane mami van domova.

Tokom vikenda u FBiH, nije zabranjeno kretenje van mjesta prebivališta, ali su iz Kriznog štaba apelovali na građane da što manje napuštaju svoje domove, kao i da ne odlaze na obiližnje planine i izletišta.

Međutim, sudeći prema fotografijama mnogi građani bh. prijestonice zanemarili su apel te slobodan dan odlučili provesti na planini. Planina Igman danas je vrvila posjetiocima. 


Piše: Nermana Crnčalo

Foto: Čitalac/ Source.ba


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.