13.4.2020. 8:39
0
Humanost na djelu: Nude gratis zemljište i finansiranje obrade za uzgoj hrane
U doba korone i izvanrednih mjera s kojima smo kao društvo suočeni, mnogi su se vratili davno napuštenim njivama i ovo proljeće počeli su saditi povrće.

Svjedoci smo da bh. građani počinju obrađivati i pripremati za sadnju i uzgoj domaćeg povrća svoje bašte nakon deset godina, a u svemu se pojavila i humanost. Inače, sve više u ovim teškim vremenima svjedočimo ljudskosti i povezanosti između ljudi.

Naime jedna osoba iz Hadžića nudi zemlju za obradu i to potpuno besplatno onima koji nemaju vlastitu za obradu.

„Za one koji nemaju gdje sijati/saditi ili nisu u prilici ove godine. Dostupno zemljište i finansiranje obrade zemljišta za sijanje/sadnju u svrhu borbe protiv najave nestašice. Ako imate znanje i iskustvo u obradi zemljišta za proizvodnju hrane javite se na broj 062 166 830.

Ako nemate ni to, javite se, snaći ćemo se“, navodi se u oglasu.


(PAtria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.