4.5.2020. 22:09
9
Dernek u Sarajevu u jeku korone: Prisustvovale brojne muzičke zvijezede, ali i bh. ministar Staša Košarac
Posljednjih dana vlasti su počele popuštati mjere zabrane, ali pandemija koronavirusa još uvijek traje. U FBiH ukinut je policijski sat, ali su ugostiteljski objekti još uvijek zatvoreni. Međutim, to ne prestavlja problem pojedincima koji su iznad zakona te prave zabave u restoranima.

Naime, večeras u Sarajevu upriličen je dernek na kojem je pored brojnih muzičkih zvijezda prisustvovao i bh. ministar Staša Košarac.

U BiH još uvijek je na snazi zabrana okupljanja većeg broja ljudi, a ugostiteljski objekti ne rade. Međutim, mjere zabrane očito da nisu za sve iste. Ni socijalna distanca od 1,5 m nije ispoštovana te su tako večeras pribijeni sjedili za istim stolom, ministar Koštarac, biznismen Zijad Blekić, te pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević, u sarajevskom restoranu Golf Klub.

Ovoj veseloj četvorci s druge strane stola društvo su pravili Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Fahrudin Pecikoza, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. 


Ovom derneku prisustvovala je i pjevačica Slađana Mandić, koja je atmosferu, s ovog druženja u jeku pandemije koronavirusa, prenijela na svom Instagram storiju.


Cijeli događaj odvijao se iza roletina ovog sarajevskog restorana, a društvo su odavali automobili parkirani ispred ugostiteljskog objekta.


9
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.