24.5.2020. 13:00
5
Prašović-Gadžo: Vlada je nabavila respiratore, ponuda Srebrene maline nije protokolisana
Ponuda Srebrene maline postoji ali nigdje nije protokolisana a još devet ponuda za respiratore postoje ali nikad ih niko nije vidio-to nam je na Odboru za sigurnost rekao novi šef Civilne zaštite, rekla je sinoć Sanela Prašović-Gadžo tokom gostovanja u dnevniku Senada Hadžifejzovića.

Između ostalog, navela je i kako u zvali Novalića i Jelku na razgovor. 

CZ nam se žalila na medijski pritisak,kažu da građani pljuju po njihovim radnicima! Mi smo nadležni da provodimo istragu. CZ nije imala ni komisiju za nabavke. Niko ne zna kako su i šta nabavljali! Vidjeli ste Novalića: Ponudu Srebrene maline dobio u 8.05 a proslijedio je u 8.19! U tih nekoliko minuta je uspio vidjeti,pročitati i proslijediti,brzo u 8 ujutro,on mijenja izjave-manipulativno.


Je li neko rekao Novaliću a on Solaku?

Moguće. CZ mora biti u sastavu MUP-a Federacije. Imam ovdje tonu papira,šalju ljudi stalno,evo pogledajte. Niko ne čita Službeni list a u njemu ima svakojakih odluka.

Evo, advokat Kolić koji je suvlasnik fabrike municije,privatne,je istovremeno i član Nadzornog odbora državne firme GINEX, Vlada ga imenovala. Ja kontrolišem Čamparu,oborila sam njegov izvještaj. Imao je najlošiji učinak, u izvještaju piše da je pisao čestitke i saopćenja medijima a onda je išao po brdima da se slika i daje izjave kada je Gačić ubijen.

Čampara je primio donaciju od firme koja se dovodi u vezu sa narko kartelom! Dino Konaković je SDA, lokalna stranka, nikada ne bih otišla u SDA, znate li šta je SDA meni uradila?

Zašto si u SBB? 

Prijateljica sam sa Fahrom i Azrom, vjerujem u njegov koncept mada ne znam zašto je on u politici, iduće sedmice je sjednica Parlamenta, vrlo teška…




(Lejla Trle) 

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.