26.5.2020. 21:47
0
U BiH se vratile 72 osobe, uglavnom bh. studenti iz Ruske Federacije
Tim za krizne situacije Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i Ambasada Bosne i Hercegovine u Moskvi pružili su pomoć i asistenciju u organizaciji repatrijacijskog leta kojim su se danas poslijepodne iz Ruske Federacije u Bosnu i Hercegovinu vratile 72 osobe, uglavnom bosanskohercegovački studenti u Ruskoj Federaciji i članovi njihovih obitelji.

"Naši državljani koji su avionom iz Moskve sletjeli na banjalučki aerodrom nastavili su dalje putovanje do svojih mjesta boravka. Na molbu Ambasade Ruske Federacije u Sarajevu upućenu Ministarstvu vanjskih poslova BiH, istim letom ranije danas organiziran je i povratak iz Bosne i Hercegovine u Rusku Federaciju jednog broja državljana Ruske Federacije.
 
Repatrijacijski let na relaciji Banjaluka – Moskva i u povratku Moskva – Banjaluka – Beograd organiziran je od strane Vlade Republike Srpske.

(Patria) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.