4.6.2020. 11:45
0
Dodik: Zašto PIC nije našao za shodno da raspravlja o nelegalnim migrantima iz Pakistana
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjoj Luci sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovom o aktuelnim političkim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH.

Dodik i Ivancov kratko su se osvrnuli i na jučerašnju sjednicu Vijeća za provođenje mira.

"Član Predsjedništva primijetio je da to tijelo nije našlo za shodno da raspravlja na primjer o nelegalnim migrantima iz Pakistana, a jeste o CIK-u ili VSTV-u", navodi se u saopćenju iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Tokom sastanka sagovornici su izrazili zadovoljstvo činjenicom da su sredstva MMF-a konačno odblokirana, te ocijenili da je ta blokada bila potpuno bespotrebna.

U saopštenju iz navodi se da je na sastanku bilo riječi i o ostavci ministra bezbjednosti u Vijeću ministara Fahrudina Radončića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.