8.6.2020. 14:15
0
Hoće li Mirza Bajrović zamijeniti Lejlu Rešić na poziciji ministra uprave i lokalne samouprave RS-a?
Mirza Bajrović dao je saglasnost da ga DNS predloži kao kandidata za ministra uprave i lokalne samouprave RS umjesto smijenjene Lejle Rešić.

Bajrović je za BHT1 rekao da je razgovarao sa rukovodstvom banjalučkog DNS-a i da je saglasan da bude ministar, ali da još nema informaciju da li je zaista kandidat za ministra.

Mirza Bajrović je advokat koji je ranije bio zaposlen u nekadašnjem Ministarstvu nauke i tehnologije RS.

Sastanak rukovodstava SNSD-a i DNS-a čiji koalicioni odnosi su uzdrmani mogao bi biti održan u četvrtak, ali ovaj termin, kako BHT1 saznaje, još nije usaglašen.

Odmazda prema kadrovima DNS-a nastupila je kada je ova stranka u gradu Prijedoru formirala novu parlamentarnu većinu zajedno sa SDS-om, a bez SNSD-a.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.