18.6.2020. 20:15
0
Dom naroda nije usvojio Informaciju o mjerama Vlade FBiH tokom stanja nesreće
Dom naroda Parlamenta FBiH nije usvojio Informaciju o mjerama Vlade Federacije BiH sa pregledom dostavljenih informacija o nabavkama po Zaključku, V broj: 583/2020 od 30.4.2020. godine, sa informacijom o radu Federalne uprave civilne zaštite od usvajanja Odluke o proglašenju stanja nesreće uzrokovano pojavom korona virusa (COVID 19) na području Federacije BiH i Izvještaj o postupku javnih nabavki.

Zaključak Žarka Vujovića kojim se poziva “Koordinaciono tijelo BiH da što hitnije pristupi raspodjeli donirane medicinske opreme”, dobio je jednoglasnu podršku.

Zaključak Senada Ahmetovića kojim se predlaže produženje radnog vijeka Odbora, ali i mijenja naziv iz sadašnje namjene u naziv “Odbora za provjeru javnih nabavki do daljnjeg, nije dobio podršku.”. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.