19.6.2020. 20:30
2
Zalihić: Nemam simptoma, ali je preporuka ljekara da provedem ovdje nekoliko dana
Direktor Javne ustanove Hitna pomoć Kantona Sarajevo Adem Zalihić, koji je zaražen koronavirusom, oglasio se na svom Facebooku.

- Dragi prijatelji, rodbino, kolege i svi poznanci:  Hvala vam svima na porukama podrške, ali vas molim za izvinjenje jer je nemoguće odgovoriti na njih. Ja sam hvala Uzvišenom dobro, bez simptoma ali je preporuka ordinirajućeg ljekara da provedem ovdje nekoliko dana. Po očekivanju, naredne sedmice bih trebao izaći iz bolnice. Hvala svima, napisao je Zalihić.]


2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.