5.7.2020. 11:00
0
Sesija 'Kruga 99': 'Bosna i Hercegovina 25 godina nakon genocida
- Redovna sesija "Kruga 99" u online formatu o temi "BiH 25 godina nakon genocida" biće održana danas u Sarajevu.

Uvodničari će biti, predsjednik Kruga 99 Adil Kulenović, prof.dr Goran Šimić, prof. emeritus Mujo Demirović, psiholog Bojan Šošić, prof.dr Hazim Bašić i prof.dr  Senadin Lavić, saopćila je Asocijacija intelektualaca. .

Sesija će biti održana u 11.00 sati, a konferencija za novinare u 10.00 sati.

Press konferencija i sesija će se odvijati putem aplikacije Zoom sa otvorenim pristupom na Topic LINK ZA KRUG, sa mogućnošću postavljanja pitanja u direktnoj, usmenoj formi.

Potrebno je da se klikne na link Join Zoom Meeting, preko koga se ostvaruje jednostavan pristup: https://us02web.zoom.us/j/574497686 (Meeting ID: 574 497 686).

Press konferencija se može pratiti i „uživo” putem FB Kruga 99 –  live stream, sa mogućnošću postavljanja pitanja u pisanoj formi na FB stranici Krug99.

Sirovi materijal sa press konferencije i sesije biće dostupan i na Youtube kanalu: Krug 99.   

Link na Youtube zajedno sa prilozima pisanih izjava sa press konferencije biće dostavljen medijima pola sata poslije događaja. 



(Patria)

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.