6.7.2020. 22:30
0
Od danas testiranje na koronavirus moguće i u Općoj bolnici u Sarajevu
Od večeras je moguće testiranje na koronavirus u sarajevskoj Općoj bolnici. Potvrdio je to za naš portal direktor Opće bolnice, prof. dr. Ismet Gavrankapetanović.

Kako sam kaže, ovo je velika stvar i lijepa vijest za sve ljude u Sarajevu, posebno kada se uzme u obzir da su neki pacijenti danima čekali rezultate na KCUS-u.

- Danas od 18 sati počinje testiranje na COVID-19 u Općoj bolnici. Ovo nam je osobito važno za naše hitne pacijente koji su danima čekali rezultate testa u našem urgentnom centru. Ovo je lijepa vijest za sve nas u Sarajevu i primjer kako slogom institucija možemo postići sve, izjavio je Gavrankapetanović, piše Oslobođenje.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.