21.7.2020. 9:30
0
Autoceste FBiH: Hitna intervencija na prelaznim napravama na kraku petlje Butila
Zbog hitne intervencije na prelaznim napravama na kraku petlje Butila koja vodi prema naplatnom mjestu Sarajevo sjever, krak je zatvoren do završetka radova.

Korisnici koji su na brzu cestu BC1 ušli na petlji Brješće i iz ulice Safeta Zajke, a kreću se prema Zenici, uključenje na autocestu sa petlje Butila mogu ostvariti preko petlje Vlakovo - stoji u saopćenju Autocesta BiH.


Također, iz Autocesta BiH navode kako će ovakav režim saobraćaja će biti na snazi do okončanja radova na hitnoj sanaciji prelaznih naprava koje se očekuje u toku dana.



(Nermana Crnčalo)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.