10.8.2020. 15:21
U Sarajevo stigao poznati američki brand Caribou Coffee
Caribou Coffee  je danas otvorio svoja vrata za sve uživaoce kafe i ostalih toplih i hladnih napitaka, gdje se po prvi put naš grad i Bosna i Hercegovina našla na listi od preko 600 lokacija ovog brenda u cijelom svijetu.

Caribou dolazi iz Minesote, a odavno je poznat po raznolikosti napitaka sa asortimanom od preko 60 vrsta kafe, te ostalim jedinstvenim proizvodima. 

Ljubitelji prvoklasnih toplih i hladnih napitaka moći će da uživaju u kvalitetu jer Caribou pridaje posebnu pažnju prilikom odabira kafe koja spada u 1% svjetskog najboljeg zrna (Certifikat 1% World Top beans). Takođe, kafa koju Caribou nudi kafoljupcima posjeduje Rainforest Alliance certifikat, tako da će 100% Arabica obradovati i najzahtjevnija nepca. 

Za Bosnu i Hercegovinu ovo je novi koncept toplih, hladnih i blendiranih pića. Pored napitaka, ovdje možete pronaći i izuzetnu ponudu sendviča, koji predstavljaju jedinstven miks istočne i zapadne kulture. 

Caribou Coffee je za Sarajlije i sve ostale goste našeg grada priredio Dan otvorenih vrata gdje će svi posjetioci moći degustirati proizvode ove svjetski poznate kompanije. 

Caribou vas poziva da dođete na Pofaliće, Ul. Fra Filipa Lastrića 2, te uživate u predivnom ambijentu našeg kafea uz šoljicu omiljenog napitka. 

 
VIJESTI