6.9.2020. 11:17
0
Sarajevo: A. P. udario nogom u sljepočnicu osobu A. A, potom ga tukao čekićem u glavu
Rukovodilac smjene Policijske stanice Ilidža obaviješten je sinoć oko 19,30 sati da je u ulici dr. Silvane Rizvanbegović , općina Ilidža NN lice zadobilo povede glave.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su zatekli lice A. A., roden 1972 godtne koji je imao povrede glave. Na mjesto događaja pozvana je ekipa HMP Kantona Sarajevo koji su pružili prvu pomoć povrijeđeno, a potom su ga prevezli do KUM-a Kliničkog centra u Sarajevu, a zatim do Neurohirurške klinike gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede glave.

U obavljenom razgovoru sa povrijeđenim A.A. policijiki službenici su saznali da je osoba koja je nanijela povrede A. P., rođen 1991 godine, koji je A.A. fizidki napao udarivši ga nogom u glavu u predjelu sljepočnice, a potom dva puta udario tvrdim predmetom - čekićem u predjelu glave, gdje se nakon toga udaljio sa lica mjesta prije dolaska policijskih službenika.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS. Policijski službenici MUP-a KS nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela i pronalasku izvršioca krivičnog djela iz člana 172 KZ FBIH (Teška tjelesna ozljeda).

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.