1.10.2020. 10:18
0
Na "Olimpijskom bazenu Otoka" održana obuka za spasioce i spasilačke službe iz vode i pod vodom
U periodu od 25. do 29. septembra 2020. godine, a na inicijativu JP "Olimpijski bazen Otoka", izvršena je obuka i licenciranje četiri uposlenika Preduzeća - instruktora za spasioce i spasilačke službe iz vode i pod vodom.

Licenciranje i obuka su provedeni po SSI standardima (najveća međunarodna asocijacija za obuku instruktora i drugih disciplina u vodenim sportovima).

Dobivanjem ovih licenci, Centar za obuku spasilaca i spasilačkih službi pri JP "Olimpijski bazen Otoka", postao je međunarodno priznati centar za obuku i izdavanje licenci za spasioce na bazenima, rijekama, jezerima i morima.

Na ovaj način, Centar za obuku spasilaca JP "Olimpijski bazen Otoka" postao je prvi centar sa međunarodno priznatom licencom u regionu.

Svi polaznici, koji u budućnosti postanu vlasnici SSI certifikata, moći će ovaj posao obavljati širom svijeta.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.