22.10.2020. 10:41
0
Šta se dešava u Ilijašu: Hrpa kandidata Bošnjaka u biračkim odborima iz HDZ-a, Čapljinske neovisne stranke i HSP-a
Veliki broj čudnih političkih subjekata prijavio se na izbore u gradu Ilijašu, u okviru lokalnih izbora koji su na programu za nešto manje od mjesec dana.

Naime, na listama u ovoj općini, koja pripada Kantonu Sarajevo, nalaze se stranke kao što su:

1. Čapljinska neovisna stranka - Čapljina u srcu,

2. Hrvatska stranka prava BIH, 

3. HDZ BIH-Hrvatska demokratska zajednica BIH.

U Misoči je, naprimjer, ispred HDZ-a na biračko mjesto imenovan Bilal Enes. Kako prenosi portal Pressmedia.ba, tu su i bliski srodnik SDA kandidatkinje Kišić Melise i to Kišić Adis kojeg je imenovao HDZ na biračko mjesto Jahorina 1 u Starom Ilijašu, te Fazlić Irfan, komšija i srodnik općinskog Načelnika Fazlić Akifa, u biračkom odboru Lješevo A, kako navodi ovaj portal.

U fotografijama koje slijede pogledajte o čemu se radi i koja su to imena koja su imenovana ispred spomenutih stranaka koje nikada nisu imale svoje glasačko tijelo ili bilo kakvu političku bazu u Ilijašu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.