25.10.2020. 21:06
0
Doktor Hasan Tanović pozitivan na koronavirus
Hasan Tanović, doktor na Odsjeku za ortopediju i traumatologiju Opće bolnice „Prim.dr Abdulah Nakaš“, danas je na svom Facebook profilu objavio da je pozitivan na koronavirus.

Njegov status prenosimo u cjelosti:


Dragi prijatelji, sugrađani i sugrađanke. 

Želim vas informisati da nakon sto sam jucer popodne dobio malu temperaturu koja se ni jutros nije povlacila, uradio sam testiranje na COVID 19. Danas u popodnevnim satima sam dobio nalaz koji je pozitivan. 

Ja se trenutno osjećam dobro i nemam nekih izraženih simptoma bolesti. 

U naredne dvije sedmice ću biti u samoizolaciji i pokušati da se što brže i uspješnije oporavim.  
Znam da smo zajedno započeli jedan ozbiljan politički proces, ali zdravlje sviju nas je u ovom trenutku prioritet. Sve predizborne aktivnosti ću nastaviti putem društvenih mreža i on-line platformi, koliko mi to uslovi budu dozvoljavali. Nadam se da ćete svi vi ostati u dobrom zdravlju i da ćemo se uskoro sresti na terenu. 

Sve vas molim da čuvate sebe i svoje najmilije i poštujte propisane mjere zaštite.

Živi i zdravi bili.


 

Dragi prijatelji, sugrađani i sugrađanke. Želim vas informisati da nakon sto sam jucer popodne dobio malu temperaturu...

Objavljuje Hasan TanovicNedjelja, 25. listopada 2020.


Podsjećamo, Tanović je kandidat za načelnika općine Novo Sarajevo na predstojećim lokalnim izborima.

 

(Nermana Crnčalo)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.