4.11.2020. 22:03
1
Ajnadžić se ogradio od pogrdnih riječi Mandiću: Moja moralna obaveza je da kao general Armije BiH zaštitim svakog borca
Načelnik sarajevske Općine Centar Nedžad Ajnadžić poručio je jučer da “ima moralnu obavezu da kao general Armije BiH zaštiti svakog borca ABiH, pa tako i mog protukandidata g. Srđana Mandića” (NS), koji je u botovima SDA nazvan “podvalom”.

- Ograđujem se od pogrdnih riječi upućenih njemu. U trenutnoj političkoj borbi moramo biti dostojanstveni. Ratne, životne i profesionalne pobjede i rezultate gradio sam i gradim svojim znanjem, predanošću, borbom i radom. Nije mi potrebno fabricirati potvore i laži da bih ostvario svoje političke ciljeve. Nemam nikakve veze, niti na bilo koji način podržavam iznesene tvrdnje vezane za gospodina Srđana Mandića, poručio je Ajnadžić, saopćeno je iz SDA.



(Lejla Trle) 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.