12.11.2020. 18:49
0
Konaković odgovorio Izetbegoviću: Brineš samo o onih ostalih 250.000 koji su članovi i simpatizeri SDA!
Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, danas se oglasio na društvenim mrežama i odgovorio Bakiru Izetbegoviću na njegove nedavne izjave.

Šta hoće Narod i pravda? Šta hoće iz temelja? U ime kojeg naroda? Bila su ovo pitanja koja je sinoć na skupu SDA u Jajcu postavio predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Danas mu je odgovorio predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković. 

"U ime svih Bosanaca i Hercegovaca Bakire, svih onih koji ne mogu gledati šta od ove zemlje radite. U ime svih onih koji ne mogu više trpiti vaše neznanje, kukavičluk, a posebno ne mogu gledati i slušati svakodnevne koruptivne afere koje ti braniš. U ime 1.500.000 Bošnjaka koji ne glasaju za vas i nisu članovi SDA, o kojima ti ne brineš. Brineš samo o onih ostalih 250.000 koji su članovi i simpatizeri SDA. Iz temelja Bakire posebno zbog ovih 1,5 miliona!

Rekao je sinoć predsjednik SDA da je 2019. godina bila najbolja u zadnje dvije decenije. Nama je bila najgora, najtužnija. U toj je godini Bakire BiH napustilo 73.000 evidentiranih mladih ljudi, brojka je mnogo veća. I u njihovo ime #iztemelja. Iz temelja rušimo koruptivnu vlast! I nikad razlike nećemo praviti, jednako ćemo tretirati sve građane i naš narod. Bez obzira na stranačku člansku karticu. Jednako i ovih 1.500.000 koje ne predstavljaš, kao i onih 250.000 koje predstavljaš. Jer mnogo su narod, država i njene institucije važniji od stranaka. I tvoje i naše", napisao je Konaković na Facebooku. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.