15.11.2020. 11:20
0
Izetbegovići glasali u Sarajevu, Bakir poručio: Poremećaji iz temelja se desiti neće
Dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u pratnji supruge Sebije na lokalnim izborima 2020. glasao je na biračkom mjestu u Osnovnoj školi "Nafija Sarajlić" u Sarajevu, prenosi Faktor.

Izetbegović je nakon glasanja pozvao građane da izađu na birališta i iskoriste pravo glasa.

- Iskoristio bih priliku da pozovem građane da iskoriste svoje pravo, da izađu i nek biraju one koji dobro rade, a ne one koji dobro pričaju. Naročito to je važno za načelnike. Dalje, lokalna politika se vezuje i sa vrhom države, a znamo kakve probleme imamo, tako je bitno i to imati u vidu - kazao je Izetbegović.


Na pitanje o očekivanjima od lokalnih izbora, Izetbegović je istakao da neće biti nekih, kako je kazao, velikih tektonskih poremećaja.

- Mislim da će Stranka demokratske akcije napraviti jedan manji pomak naprijed. Ništa značajno, nikakvih, kako neki najaviše, tektonskih poremećaja, i poremećaji iz temelja se desiti neće. Neke manje pomake naprijed će da ima SDA, jer mislim da su njeni načelnici radili dobro - rekao je Izetbegović. 




(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.