17.11.2020. 15:05
0
Šta je poručio Nedžad Ajnadžić nakon ostavke: Iz moralnih razloga stavljam na raspolaganje svoj mandat
Nedžad Ajnadžić još uvijek aktuelni načelnik Općine Centar podnio je ostavku na stranačke funkcije unutar SDA zbog loših rezultata na tek završenim lokalnim izborima, u kojima nije uspio obnoviti mandat.

"Podnosim ostavku na poziciju potpredsjednika Općinskog odbora SDA Centar Sarajevo, sa kojom na odgovoran način podstičem i iniciram potpunu analizu političke situacije na nivou OO SDA Centar i uopće na donošenje adekvatnih zaključaka.

Iz moralnih razloga, kao nosilac političke funkcije, stavljam na raspolaganje svoj mandat organima stranke na razmatranje i odlučivanje", napisao je, između ostalog, Nedžad Ajnadžić u ponuđenoj ostavci.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.