22.11.2020. 11:18
0
Dodik: Amerikanci neće ovdje ništa uraditi
Amerikanci neće ovdje ništa uraditi, kazao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, komentarišući tvrdnje kako novi američki predsjednik Džozep Bajden (Joseph Biden) namjerava od BiH napraviti "uspješnu priču".

- Ako pokušaju nešto ovdje mijenjati, gurnuće BiH u spiralu raspada, kazao je Dodik, gostujući na Face TV.

Pomenuo je i "treći entitet".

- Ja mislim da će realno biti treći entitet. To je sporazum između Čovića i Izetbegovića koji ja pratim. To su dogovoreno, zato je ovoliki otpor Hrvata kojima je obećano, a sada ne im daju. Natjerali ste Hrvate da naprave hrvatsko-muslimasku federaciju. Dali ste im visoke autonomije u kantonima, pa ste to razorili. Niste završili posao sa Hrvtima - kazao je Dodik.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.