25.11.2020. 10:17
1
Vulin izdao saopćenje: Priprema ubistva Aleksandra Vučića i njegove porodice
Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je danas da će, sve dok Srbija ne bude imala zakon po kome svaki profil na društvenoj mreži mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dok "bolesna" tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična djela, postojati "zagađen javni prostor" koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Aleksandra Vučića i njegove porodice, naveo je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista.

Kada ološ sa društvenih mreža piše za trogodišnjeg sina Aleksandra Vučića da je ”pašče” nijedna NVO se ne oglasi, Ðilas ne cmizdri pred kamerama, Jeremić ne plače sa ženom, i niko ne traži da saznamo ime otpada koji to piše, navodi Vulin, komentarišući, kako navodi, nove napade na porodicu predsjednika Vučića, prenosi oslobođenje.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.