25.11.2020. 14:36
1
Na Ahiret preselila kćerka Nezima Halilovića Muderrisa
Nudžejma Halilović-Voloder, kćerka Nezima Halilovića Muderrisa, ratnog komandanta 4. muslimanske slavne brigade i bosanskohercegovačkog hatiba, preminula je danas u 25. godini.

Nudžejma je hospitalizirana prije nekoliko dana zbog tromba koji se odrazio na mozak, te je bila u intenzivnoj njezi. Uprkos naporima ljekara nije dobila bitku za život.

- Naš sin, moja duša, moja Nudžejma je Allahovom voljom jutros u zoru preselila na bolji svijet, i zadovoljni smo Allahovom odredbom. Inna lillahi ve inna ilejhi radži'un. Molim Allaha, dželle še'nuhu, da joj se smiluje, porodici, rodbini, komšijama, prijateljima, braći i sestrama podari sabur i sastavi nas u Firdevsu – napisao je na svom Facebook profilu Muderris.

Iza Nudžejme ostao je sin Hamza, suprug te roditelji i porodica.


 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.