2.12.2020. 20:10
0
U Sarajevu otvorena 'Zimska čarolija na Skenderiji'
Manifestacija "Zimska čarolija na Skenderiji" i ledena ploha na otvorenom večeras su svečano otvoreni u Sarajevu.

Direktor KJP Centar Skenderija Amer Kapo izjavio je da su razmišljali da li da organizuju manifestaciju zbog pandemije, ali su odlučili da bi bila šteta neiskoristiti opremu i uskratiti građanima malo radosti u ova teška vremena.

Dodao je da je pripremljena ledena ploha od 1.800 kvadratnih metara, a na platou Skenderije postavljen i mali luna park, te brojne dekoracije. 

Na klizalištu može biti najviše 30 osoba u jednom terminu pa svi zainteresovani trebaju na vrijeme nabaviti ulaznice.

Termin klizanja od 60 minuta košta četiri KM, najam klizaljki tri KM i garderoba jednu KM.

Osim "Zimske čarolije", u unutrašnjem prostoru dvorane "Mirza Delibašić" bit će održan program "Novogodišnja dječija igraona" po cjelodnevnoj cijeni od pet KM, a radno vrijeme je od 10 do 21 sati.

Posjetioci će u tim atraktivnim zimskim sadržajima moći uživati do 31. januara.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.