2.12.2020. 21:48
0
Arnautović: CIK će vjerovatno poništiti i ponoviti izbore u Srebrenici
Na osnovu svih dosadašnjih prikupljenih dokaza, i na osnovu dokaza koji će tek doći, vrlo je moguće da Centralna izborna komisija BiH poništi i ponovi izbore u Srebrenici.

Ovo je potvrdio član CIK-a Suad Arnautović. Provedena su i hapšenja onih koji su krivotvorili dokumente.

Bego Bektić, predsjednik SDP-a Srebrenica, članovi Muamer Sandžić i Enver Hamzić, pušteni su na slobodu. Da li je dovoljno na društvenim mrežama pisati „ stid me i ne u moje ime“ Srebreničani pitaju Nermina Nikšića, predsjednika SDP-a BiH.

U Srebrenici se i za Srebrenicu moralo izdignuti iznad uskostranačke logike razmišljanja. Ali, pojedincima izgleda- ništa nije sveto piše Hayat.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.